Fisk
Inlagd sill, Madeirasill, senapssill, kräftsill, svartvinbärssill.
Rökt lax, gravad lax, hovmästarsås, räkägg.
Kallskuret
Julskinka, tre olika sorters senap, Pastrami, Timmermanskorv, Onsala korv, viltkorv.
ugnsbakad leverpastej
Småvarmt
Glöggbräserade Köttbullar, prinskorv, rödkål, honungs och chili glaserade revben, Janssons frestelse, kokt dillpotatis.
Tillbehör
Dressingar, gräslök, gräddfil, smör och ost.
Bröd
Knäckebröd, vörtbröd, vittbröd.
Dessert
Godisskål, clementiner.
Dekoration
Tall och grankvistar, röda dukar, uppläggnings fat, träbrickor , Porslins fat och varmhållning av maten, Uppläggnings bestick.
Vi sätter upp buffén.
Pris 235 kr
Minimum 25 personer, transport och moms tillkommer.
Tillägg creme brulé med apelsin och glögg coulis som vi bränner av framför er 65 kr.
Uppduk, Servispersonal , Porslin , Dryck mot offert.